Hätäsuihkut

Laaja valikoima laadukkaita hätäsuihkujen

GIA Premix valmistaa ja räätälöi laajan valikoiman laadukkaita hätäsuihkut. Tuotteet valmistetaan Skandinaviassa ja ne on hyväksytty nykyisiin laatuluokkiin, kuten eurooppalainen standardi EN 15154 1-5 ja amerikkalainen standardi ANSI Z358.1. Hätäsuihkumme on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja ne on suunniteltu kestämään aikaa. Valitse silmäsuihkujen, vartalosuihkujen, yhdistelmäsuihkujen ja kuumasinkittyjen suihkujen välillä.

Mikä on hätäsuihkut?

Hätäsuihku on turvaominaisuus, ja monilla työpaikoilla on nykyään vaatimus, että siellä on suihku. Suihkun tulee olla helposti saavutettavissa lähellä työpaikkaa ja sen tulee koostua suihkukulmasta, joka on useimmissa tapauksissa liitetty vesiluokitukseen. Suihkusta tulee aina täydellisesti karkaistua vettä ja siinä on erityisesti kehitetty vesivirtaus, joka antaa hyvän osuman, kun taas virtauksessa on juuri oikea paine ihmiselle. Valmis suihkuun jopa 60 minuuttia.

Sitä voidaan käyttää sekä sisällä että ulkona, ja jos suihku on ulkona, se on kuumasinkitty, joten se ei voi jäätyä jääksi edes pakkasilla. Hätäsuihkut voi olla yksi silmasuihku, käsisuihku, vartalosuihku tai yhdistelmäsuihku. Suihku on nopeaa ja tehokasta apua onnettomuustapauksissa työpaikoilla, joissa henkilö on altistunut esimerkiksi hapolle, tulelle, sirpaleille tai vastaavalle. Tehokkaasti silmiä ja vartaloa huuhtelevan hätäsuihkun avulla useimpia ruumiinvammoja voidaan vähentää, jos aloitat suihkun heti onnettomuuden sattumisen jälkeen.

Jätä pyyntö

Hätäsuihkut
Hätäsuihkut

Estä onnettomuudet

Roiskeet silmiin ovat yleisin kemiallinen tapaturma työpaikalla. Syynä voi olla se, että et tee tarpeeksi, että työhetki voi roiskua oscarit ja et käytä suojalaseja. Roiskeita voi kuitenkin esiintyä suojalasien käytöstä huolimatta. Silmä on herkkä osa kehoa ja vaurioilla voi olla pitkäaikaisia ​​seurauksia, joten ole varovainen. Minulla ei ole hätäsuihkuja, jotka helpottavat ja vähentävät vammoja, joita voi syntyä roiskeiden tai henkilön syttyessä tuleen. Suosittelemme, että otat yhteyttä asiantuntijaan ennen hätäsuihkun ostamista.

Kokeneen vakuutuskonsultin toimesta voidaan antaa räätälöity suositus työpaikasta ja vaikeista hetkistä. Tämä on usein paras vaihtoehto suuremmille yrityksille, joissa työturvallisuus on etusijalla. Mukautetun tuotesuosituksen lisäksi tuotteet voidaan monissa tapauksissa myös erikoisvalmisteilla tarpeen mukaan.

Hätäsuihkut tarjoavat työntekijöiden turvallisuutta

Riippumatta siitä, tarvitaanko hätäsuihkua tietylle työpaikalle vai ei, se antaa työntekijöille paljon turvaa. Hätäsuihkut paikallaan osoittaa, että työpaikka välittää työntekijöistään ja että on olemassa tehokkaita menetelmiä mahdollisen haitallisen tilanteen minimoimiseksi tai torjumiseksi kokonaan. Tämä varmasti tekee työpaikasta houkuttelevamman rekrytoijien silmissä, sillä turvallisuus on aina etusijalla.

Hätäsuihkut
Hätäsuihkut

Tarjoaa tehokkaan helpotuksen

Hätäsuihkut ovat useita kertoja tehokkaampia ja monipuolisempia kuin hanassa huuhteleminen, suihkepullot tai sammuttimet. Tässä tarkoituksessa ei ole paljon, joka voi kilpailla hätäsuihkun kanssa. Lisäksi hätäsuihkut ovat täydellisesti karkaistuja ja mukavassa lämpötilassa voi alkaa lievittää vahinkoja välittömästi.

Pyydä tarjous

Hätäsuihkut ovat turvallisia ja kovan testauksen läpi käyneet

Jotta kaikki hätäsuihkut voidaan myydä, niiden on läpäistävä tiukat testit ja täytettävä eurooppalainen standardi EN 15154 tai ANSI Z358, joka on amerikkalainen standardi. On olemassa standardi korkeiden laatuvaatimusten, toiminnallisten vaatimusten ja kestävyysvaatimusten asettamiseksi.

Hätäsuihkun tulee selviytyä vaikeista tilanteista ja kulumisesta menettämättä toimintaansa. Standardi asettaa korkeat vaatimukset valmistajalle, jonka on rakennettava suihkut vahvoista materiaaleista ja testattava ne itse, mutta myös säännöllisesti suoritettava laatutestaukset akkreditoiduissa testauslaitoksissa.

Säännöt ja määräykset

Työnantajan velvollisuutena on ryhtyä tarvittaviin toimenpiteisiin henkilökohtaisen turvallisuuden varmistamiseksi työpaikalla. Tämä vaatimus koskee kaikkia työpaikkoja, joissa on vaara henkilövammoille. Luokitellun hätäsuihkut tulee olla sijoitettuna lähelle, noin 10 metrin etäisyydelle, ja siinä tulee olla selkeät merkinnät, esimerkiksi.

Kauanko hätäsuihkut kannattaa käyttää?

Suositeltu suihkuaika vaihtelee riippuen siitä, jolle olet altistunut. Jos olet altistunut lievälle ärsyttävälle aineelle, suositellaan suihkussa käymistä vähintään 15 minuutin ajan. Kohtalaisen tai voimakkaan ärsytyksen tai ei-kehon kudoksiin tunkeutuvien syövyttävien aineiden altistumisen yhteydessä suositellaan vähintään 20 minuutin suihkua. Lopuksi, jos altistuminen koskee syövyttäviä aineita, jotka tunkeutuvat kehon kudoksiin, kuten erittäin voimakkaita emäksiä ja happoja, suositellaan vähintään 60 minuutin suihkua.

Hätäsuihkujen huolto

Jotta hätäsuihkut toimisivat silloin, kun niitä tarvitaan, ne on tarkastettava säännöllisesti. On yleinen suositus, että niiden toiminta tarkistetaan vähintään kerran puolessa vuodessa.