Hätäsuihkut

Laaja valikoima laadukkaita hätäsuihkujen

GIA Premix valmistaa ja räätälöi laajan valikoiman laadukkaita hätäsuihkut. Tuotteet valmistetaan Skandinaviassa ja ne on hyväksytty nykyisiin laatuluokkiin, kuten eurooppalainen standardi EN 15154 1-5 ja amerikkalainen standardi ANSI Z358.1. Hätäsuihkumme on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja ne on suunniteltu kestämään aikaa. Valitse silmäsuihkujen, vartalosuihkujen, yhdistelmäsuihkujen ja kuumasinkittyjen suihkujen välillä.

Mikä on hätäsuihkut?

Hätäsuihku on turvaominaisuus, ja monilla työpaikoilla on nykyään vaatimus, että siellä on suihku. Suihkun tulee olla helposti saavutettavissa lähellä työpaikkaa ja sen tulee koostua suihkukulmasta, joka on useimmissa tapauksissa liitetty vesiluokitukseen. Suihkusta tulee aina täydellisesti karkaistua vettä ja siinä on erityisesti kehitetty vesivirtaus, joka antaa hyvän osuman, kun taas virtauksessa on juuri oikea paine ihmiselle. Valmis suihkuun jopa 60 minuuttia.

Sitä voidaan käyttää sekä sisällä että ulkona, ja jos suihku on ulkona, se on kuumasinkitty, joten se ei voi jäätyä jääksi edes pakkasilla. Hätäsuihkut voi olla yksi silmäsuihku, käsisuihku, vartalosuihku tai yhdistelmäsuihku. Suihku on nopeaa ja tehokasta apua onnettomuustapauksissa työpaikoilla, joissa henkilö on altistunut esimerkiksi hapolle, tulelle, sirpaleille tai vastaavalle. Tehokkaasti silmiä ja vartaloa huuhtelevan hätäsuihkun avulla useimpia ruumiinvammoja voidaan vähentää, jos aloitat suihkun heti onnettomuuden sattumisen jälkeen.

Jätä pyyntö

Hätäsuihkut

Hätäsuihkut ovat turvallisia ja kovan testauksen läpi käyneet

Jotta kaikki hätäsuihkut voidaan myydä, niiden on läpäistävä tiukat testit ja täytettävä eurooppalainen standardi EN 15154 tai ANSI Z358, joka on amerikkalainen standardi. On olemassa standardi korkeiden laatuvaatimusten, toiminnallisten vaatimusten ja kestävyysvaatimusten asettamiseksi.

Hätäsuihkun tulee selviytyä vaikeista tilanteista ja kulumisesta menettämättä toimintaansa. Standardi asettaa korkeat vaatimukset valmistajalle, jonka on rakennettava suihkut vahvoista materiaaleista ja testattava ne itse, mutta myös säännöllisesti suoritettava laatutestaukset akkreditoiduissa testauslaitoksissa.

Säännöt ja määräykset

Työnantajan velvollisuutena on ryhtyä tarvittaviin toimenpiteisiin henkilökohtaisen turvallisuuden varmistamiseksi työpaikalla. Tämä vaatimus koskee kaikkia työpaikkoja, joissa on vaara henkilövammoille. Hätäsuihku määräykset edellyttävät, että luokitellut hätäsuihkut tulee olla sijoitettuna lähelle, noin 10 metrin etäisyydelle, ja niissä tulee olla selkeät merkinnät, esimerkiksi.

Kauanko hätäsuihkut kannattaa käyttää?

Suositeltu suihkuaika vaihtelee riippuen siitä, jolle olet altistunut. Jos olet altistunut lievälle ärsyttävälle aineelle, suositellaan suihkussa käymistä vähintään 15 minuutin ajan. Kohtalaisen tai voimakkaan ärsytyksen tai ei-kehon kudoksiin tunkeutuvien syövyttävien aineiden altistumisen yhteydessä suositellaan vähintään 20 minuutin suihkua. Lopuksi, jos altistuminen koskee syövyttäviä aineita, jotka tunkeutuvat kehon kudoksiin, kuten erittäin voimakkaita emäksiä ja happoja, suositellaan vähintään 60 minuutin suihkua.

Hätäsuihkujen huolto

Jotta hätäsuihkut toimisivat silloin, kun niitä tarvitaan, ne on tarkastettava säännöllisesti. On yleinen suositus, että niiden toiminta tarkistetaan vähintään kerran puolessa vuodessa.