Silmäsuihku

Laaja valikoima tehokkaita silmänhuuhtelu

GIA Premix valmistaa ja räätälöi laajan valikoiman silmäsuihku. Suihkut valmistetaan Skandinaviassa ja niillä on laatuluokitukset, kuten eurooppalainen standardi EN 15154 1-5 ja kansainvälinen standardi ANSI Z358.1. Silmäsuihkumme on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja ne on suunniteltu kestämään aikaa. Valitse silmäsuihkujen, kasvosuihkujen, vartalosuihkujen, yhdistelmäsuihkujen ja kuumasinkittyjen suihkujen välillä.

Silmäsuihkujamme on erilaisia, mutta niissä on yleensä 2 tai 4 hanaa, jotka on tarkoitettu silmien huuhteluun, jos ne joutuvat kosketuksiin happojen, emästen tai muiden vaarallisten aineiden kanssa. Joissakin malleissa on vapaasti seisova letku, joka kiinnitetään paineen avulla, toisissa on kiinteä ja kytketty asemaan, jonka alla on piippu.

Mikä on silmäsuihku?

Sämäsuihku on turvapaikka, ja sen olemassaolo on nykyään monilla työpaikoilla vaatimus. Suihkun tulee olla helposti saavutettavissa lähellä työpaikkaa ja se koostuu suihkujärjestelmästä, joka on useimmissa tapauksissa liitetty vesiputkiin. Suihkusta tulee aina täydellisesti karkaistua vettä ja siinä on erityisesti kehitetty vesivirtaus, jonka pitäisi tarjota hyvä iskupinta, kun taas virtauksessa on täsmälleen oikea paine, jotta ihminen pystyy pitämään suihkun päällä jopa 60 minuuttia.

Sitä voidaan käyttää sekä sisällä että ulkona, ja jos suihku on ulkona, se on kuumasinkitty, joten se ei voi jäätyä jääksi edes pakkasilla. Hätasuihkut voi olla sämäsuihku, käsisuihku, vartalosuihku tai yhdistelmäsuihku. Suihku on nopeaa ja tehokasta apua onnettomuustapauksissa työpaikoilla, joissa henkilö on altistunut esimerkiksi hapolle, tulelle, sirpaleille tai vastaavalle. Silmiä ja kehoa tehokkaasti huuhtelevan silmähuuhteen avulla useimpia ruumiinvammoja voidaan vähentää, jos aloitat suihkussa käymisen heti onnettomuuden jälkeen.

Jätä pyyntö

Silmäsuihku
Silmäsuihku

Turvallisuusluokan silmähuuhteluaineet

Jotta kaikki sämäsuihkut voidaan myydä, ne on läpäistävä tiukat testit täyttääkseen nykyiset laatustandardit. On olemassa standardi korkeiden laatuvaatimusten, toiminnallisten vaatimusten ja kestävyysvaatimusten asettamiseksi. Hätäsuihkut pitäisi tulee kestää vaikeita tilanteita ja kulumista menettämättä toimintaansa. Standardi asettaa korkeat vaatimukset valmistajalle, jonka on rakennettava suihkut vahvoista materiaaleista ja testattava ne itse, mutta myös säännöllisesti suoritettava laatutestaukset akkreditoiduissa testauslaitoksissa.

Investoi turvalliseen työpaikkaan

Hätäsuihku on halpa vakuutus. Jos henkilö altistuu syövyttävälle hapolle tai syttyy tuleen, ei useinkaan kestä kuin sekuntia ennen kuin henkilö voi saada vakavia vammoja tai jotain vielä pahempaa. Jos häätsuihkut puuttuvat, voi vahinko olla tosiasia, sillä vaarallisten aineiden tehokas torjunta vaatii suuren vesialtistuksen nopeasti onnettomuuden jälkeen.

Pyydä tarjous

Silmäsuihku

Työturvallisuus ja silmäsuihku

Kaikilla työpaikoilla vaaditaan sekä ennaltaehkäiseviä toimenpiteitä, kuten suojelua, että selkeää toimenpidesuunnitelmaa tapaturmien yhteydessä. Ensimmäiseksi kannattaa miettiä esimerkiksi kemiallisia aineita käsiteltäessä ja hitsattaessa tai valmistettaessa, missä niitä voi roiskua tai läikkyä, on hyvä koko peittävä suojalasi. Laseja voidaan täydentää myös visiirillä, hupulla, kypärällä tai erikoisvaatteilla, jotka kestävät lämpöä, happoja yms.

Näistä ennakoivista turvatoimista huolimatta on olemassa voimakkaita suihkuja ja roiskeita, jotka voivat tunkeutua silmiin ja ihoon. Syynä on se, että roiskeita esiintyy usein suurten paine-erojen seurauksena suuria voimia käsittelevissä putkissa, hydraulikoneissa tai teollisuuskoneissa. Tämä voi johtaa rajuun roiskeeseen.

Jos onnettomuus sattuu ja joku on altistunut vaaralliselle aineelle, tulee henkilön käyttää välittömästi Silmäsuihkua tai hätäsuihkua ensiaputoimenpiteenä. hätsuihkut tulee sijoittaa enintään 10 metrin etäisyydelle roiskevaaran paikasta. Tämä johtuu siitä, että vaarallisen aineen nauttineen henkilön on aloitettava suihkussa käyminen mahdollisimman pian, mieluiten ensimmäisten 30 sekunnin kuluessa vuodon havaitsemisesta.

Meidän johtopäätöksemme

Kaikille työpaikoille, joilla on vaara altistua syövyttäville tai muuten keholle vaarallisille aineille tai jotka ovat syttyviä, on asennettava hätäsuihku. Joillakin työpaikoilla silmähuuhtelupullot tai suihkepullot saattavat riittää.